Навчаємось самі – щоб ділитися з вами сучасними знаннями!

“Ніколи не зупинятися у власному саморозвитку та завжди підвищувати рівень своїх знань!” – це правило нашої команди. У червні 2022 р. Ірина Васькіна пройшла навчання в Міжнародній Літній школі Ліверпульського Університету (Великобританія) за тематикою “Цілі сталого розвитку: глобальні виклики, локальні дії, досягнуті результати”.

Протягом 4 тижнів слухачі з різних країн Європи та Азії (Україна, Польща, Нідерланди, Німеччина, Сполучене Королівство, Китай, Гонконг) навчалися онлайн з викладачами Ліверпульського Університету, відвідували лекційні та практичні заняття, працювали із міжнародними документами та обмінювалися власним досвідом. Серед розглянутих тем були такі надважливі, як аналіз 26 Кліматичного саміту в Глазго, розгляд успішних прикладів реалізації кліматичної політики на локальному рівні – на рівні міста, селища, університетських кампусів. Оцінювання з курсу проводилось за результатами виконання та презентації власного проекту на обрану тему. З проекту, Ірини Васькіної слухачі курсу не тільки дізналися про успішні приклади реалізації кліматичної політики у містах України, а і про наш проект, який надихнув інших учасників на нові ідеї у іх країнах.

Тепер наша команда має найсучасніші знання і приклади застосування кліматичної політики на різних рівнях, що дасть нам змогу поділитися ними в рамках нашого проекту. Ми вже оновлюємо наші навчальні матеріали і готуємось до зустрічі з Вами у наступній Осінній академії!