Участь у Міжнародній конференції , Польща

Незважаючи на складну ситуацію в країні та тривалі бойові дії маємо продовжувати активну роботу в рамках проекту адже ці знання стануть в пригоді після перемоги!

Так, член команди проекту, Ірина Васькіна взяла участь у 3-й Міжнародній науковій конференції “ECOLOGICAL AND ENVIRONMENTAL ENGINEERING” що проходила 28 червня – 1 липня 2022 р. в м. Познань, Польща. Тематика конференції була представлена найактуальнішими напрямками сучасності – Стійкий розвиток та екологічний менеджмент, Управління відходами та відновлювальні джерела енергії, Циркулярна економіка, забруднення атмосфери та кліматичні зміни.

Конференція об’єднала вчених з різних країн світу – Європи, Азії, Америки. Загальна кількість учасників сягнула 250 осіб, що є представниками 23 країн та біля 40 університетів та інших наукових установ. Пані Ірина виступила на конференції в якості члена наукового комітету, спікера, а також модератора однієї з сесій. Наш проект зацікавив колег з інших країн які охоче ділилися досвідом у своїх виступах та неформальних зустрічах.