ВІДКРИВАЄМО НАБІР ЗДОБУВАЧІВ (МАГІСТРІВ/АСПІРАНТІВ) НА СЕРТИФІКАТНИЙ ПОГЛИБЛЕНИЙ КУРС З ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА КЛІМАТИЧНОЇ ПОЛІТИКИ ЄС

Викладання курсу здійснюється в рамках міжнародного грантового проєкту Erasmus+ Jean Monnet Chair “EU Climate Leadership” 620031-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR.

Курс розрахований на здобувачів освітнього рівня “Магістр”, “PhD”.

Обсяг курсу: 5 кредитів ЄКТС (ІІ семестр 2021-2022 н.р.).

Початок вивчення курсу: 15 лютого 2022 рр. Тривалість навчання: 3,5 місяці.

Дата завершення реєстрації на курс: 10 лютого 2022.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdINgl4lA4cFngz0IhHvgAa03QFxLOf7rVBE-pjjDdU2x3FRA/viewform.

Кількість місць обмежена. Відбір здійснюватиметься на конкурсній основі. Про зарахування на курс вас повідомлять відповідним листом.

По завершенню вивчення курсу здобувачі зможуть навчитися здійснювати порівняльний аналіз європейської та вітчизняної законодавчої бази з екологічної безпеки, протидії та адаптації до кліматичних змін; демонструвати розуміння основних принципів формування міжнародної та вітчизняної екологічної політики; доносити зрозуміло і недвозначно професійні знання, власні обґрунтування і висновки до фахівців і широкого загалу; використовувати європейські підходи до управління діяльністю в різних галузях господарства, засновані на принципах екологічної безпеки та адаптації до кліматичних змін; застосовувати екоцентричні підходи для вироблення стратегії прийняття рішень у різних галузях господарства.

Навчальний курс «Екологічна безпека та кліматична політика ЄС. Вступ» для освітнього рівня Бакалавр буде викладатися для студентів всіх спеціальностей як вибіркова дисципліна, згідно розкладу занять.